VÅRA RUM


Beställ övernattning på Priceless Hotel och välj mellan våra 146 bekväma och fräscha rum. Du väljer mellan olika typer av rum så som enkelrum, dubbelrum, Juniorsviter och våra två enastående Grand sviter med jacuzzi och separat dusch. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i centrala Linköping skall bli perfekt. Alla rum är rökfria och hela hotellet erbjuder wifi.

Som gäst på Priceless Hotel har du tillgång till vår relaxavdelning på taket med jacuzzi och bastu med utsikt över Domkyrkoparken, gym med kallbad och bastu, cocktail lounge, pianobar och hotellets restaurang Beer & Burger. Mitt i allt detta finns hotellets hjärta, vår sköna lobby.

Varmgarage finns i hotellet. Vår stora frukostbuffé ingår i priset. Vapenskåp finns tillgängligt i anslutning till receptionen.

Standard

Våra standardrum är inredda i modern design. Samtliga rum har skrivbord, platt-TV, minibar, safetybox, hårfön, strykjärn och strykbräda samt en separat bagagehylla.

Superior

Superiorrummen är större till ytan.
Dubbelrummen är utrustade med morgonrock och tofflor, kaffe/te på rummen samt extra hygienartiklar.

Juniorsviterna

Våra Junior Sviter ligger på första och andra våningen och passar perfekt som familjerum.
Sviterna är inredda i modern design med mörkt trägolv.
Rummen är 30 m² stora och utrustade med en dubbelsäng i vardagsrummet.
Här finns även en sovalkov med våningssäng, lyxigt inredd med var sin TV.

Grandsviterna

Våra 50 m² stora Grandsviter ligger på den tredje och högsta rumsvåningen.
Grandsviterna har ett spektakulärt badrum med stor jacuzzi, separat dusch och handfat, allt stilrent inramat i en glasvägg.
Sovdelen har eget rum med höj- och sänkbara sängar samt en egen TV.